Töltsd ki a tesztet!
http://okosteszt.hu/egeszenjol

Segítséget kérne? Hívjon minket bizalommal: +36317819017

Állapotfelmérés és Intolerancia Vizsgálat

Egészségügyi állapotfelmérés és élelmiszerérzékenységi vizsgálat, egyben!

Teljes betekintést nyújt az egészség fenntartásához szükséges 4 alapvető rendszerhez.

  • Méregtelenítő rendszer
  • Emésztőrendszer
  • Hormonális rendszer
  • Immunrendszer
  • Azonosítja az Ön által előnyben részesített táplálék-kiegészítőket és illóolajokat, amelyek az Ön esetében biológiai összefüggéseket mutatnak.
  • Azonosítja azokat a kulcsfontosságú biomarker területeket, amelyeknél Önnek esetleg további támogatásra van szüksége.
  • Azonosítja azokat a klinikai szolgáltatásokat, amelyekre biológiai összefüggéseket mutat; Ezek lehetnek gyakorlati kezelések vagy a mentális egészséghez hozzásegítő szolgáltatások.

Több, mint 450 ételt tudunk bemérni, leellenőrizni, melyek az alábbi kategóriákba vannak besorolva: Babok és hüvelyesek, Italok, Tej-tejtermékek és tojás, Zsírok és olajok, Halak és tenger gyümölcsei, Gyümölcsök, Gabonafélék, Húsok, Vegyes ételek, Diófélék és magvak, Fűszerek és ételízesítők, Cukrok és édesítőszerek, Zöldségek

Egészségügyi állapotfelmérés, Élelmiszerérzékenységi vizsgálat

A mérés folyamán a rendszer stresszokozó elemeket is keres. Ezek a kategóriák magukban foglalják az élelmiszer-adalékanyagokat, herbicideket, GMO-élelmiszereket, rovarirtókat és az endokrin rendszert károsító anyagokat.

A továbbfejlesztett ételvizsgálat további előnye, hogy kiszűrheti az ételeket az étrend alapján. Például, ha vegetáriánus étrenden vagyunk, kiszűrhetjük azokat az ételeket, amelyek nem vegetáriánusak. Ezeket az élelmiszer-virtuális tételeket továbbra is ellenőrzi a rendszer, de a fő jelentésben nem jelennek meg.

A vizsgálat 10 jelentést tartalmaz, amelyek felfedik az egyén életmódjára és táplálkozására vonatkozó legfontosabb betekintést. A fő jelentés nemcsak a 30 legfontosabb ételünket tartalmazza, hanem kategóriákonként lebontja a válaszokat, majd a legfontosabb nem koherens élelmiszerek listáját követi.

A 30 legfontosabb ételünk meghatározása után, listánkat használhatjuk a bevásárló listánk részeként.


Ha Ön csak érdeklődik állapotfelmérésünk iránt, most 20%-al kedvezménnyel tud regisztrálni szolgáltatásunkra:Amennyiben kérdezne vagy segítséget kérne, keressen minket bizalommal a +36 (70) 387 4851 telefonszámon, vagy az aruhaz@egeszenjol.hu e-mail címen! Kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az Egészen Jól! Webáruház csapata

facebook oldalunk   instagram oldalunk   twitter oldalunk   pinterest oldalunk