Segítséget kérne? Hívjon minket bizalommal: +36317819017

Aromaterápia

Illóolajok és aromák különleges felhasználása

Az aromaterápia nem más, mint célszerűen összeválogatott illóolajok külső és belső felhasználása gyógyászati célra. Olyan kezelés, amely az illat segítségével fejti ki gyógyhatását. Jóval több különböző kellemes illatú olajok szagolgatásánál.

Egy holisztikus gyógymód, mely a növényekből természetes úton kinyert olajokat juttatja különböző módon az emberi szervezetbe, ezáltal test-lélek-szellem szinten ható kezelést nyújt. Segít az egészség megőrzésében és a már kialakult betegség leküzdésében, gátolja a stresszt és a szorongást, erősíti az immunrendszert.

Aromaterápia Vizsgálat

Az olajok olyan összetevőkből állnak, amelyek gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, s a szervezetbe kerülve azonnal kifejtik hatásukat.


Ha Ön csak érdeklődik Aromaterápiánk iránt, most 20%-al kedvezménnyel tud regisztrálni szolgáltatásunkra:Amennyiben kérdezne vagy segítséget kérne, keressen minket bizalommal a +36 (70) 387 4851 telefonszámon, vagy az aruhaz@egeszenjol.hu e-mail címen! Kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az Egészen Jól! Webáruház csapata

facebook oldalunk   instagram oldalunk   twitter oldalunk   pinterest oldalunk