Ételintolerancia Vizsgálat
Ételallergia, ételintolerancia, élelmiszer érzékenység?
Több, mint 450 ételt tudunk bemérni, leellenőrizni, melyek az alábbi kategóriákba vannak besorolva: Babok és hüvelyesek, Italok, Tej-tejtermékek és tojás, Zsírok és olajok, Halak és tenger gyümölcsei, Gyümölcsök, Gabonafélék, Húsok, Vegyes ételek, Diófélék és magvak, Fűszerek és ételízesítők, Cukrok és édesítőszerek, Zöldségek
A mérés folyamán a rendszer stresszokozó elemeket is keres. Ezek a kategóriák magukban foglalják az élelmiszer-adalékanyagokat, herbicideket, GMO-élelmiszereket, rovarirtókat és az endokrin rendszert károsító anyagokat.
A továbbfejlesztett ételvizsgálat további előnye, hogy kiszűrheti az ételeket az étrend alapján. Például, ha vegetáriánus étrenden vagyunk, kiszűrhetjük azokat az ételeket, amelyek nem vegetáriánusak. Ezeket az élelmiszer-virtuális tételeket továbbra is ellenőrzi a rendszer, de a fő jelentésben nem jelennek meg.
A vizsgálat 10 jelentést tartalmaz, amelyek felfedik az egyén életmódjára és táplálkozására vonatkozó legfontosabb betekintést. A fő jelentés nemcsak a 30 legfontosabb ételünket tartalmazza, hanem kategóriákonként lebontja a válaszokat, majd a legfontosabb nem koherens élelmiszerek listáját követi.
A 30 legfontosabb ételünk meghatározása után, listánkat használhatjuk a bevásárló listánk részeként.
Ha Ön érdeklődik élelmiszerérzékenységi vizsgálatunk iránt, most 20%-al kedvezménnyel tud regisztrálni szolgáltatásunkra:
Amennyiben kérdezne vagy segítséget kérne, keressen minket bizalommal a +36 (70) 387 4851 telefonszámon, vagy az aruhaz@egeszenjol.hu e-mail címen! Kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Az Egészen Jól! Webáruház csapata