Segítséget kérne? Hívjon minket bizalommal: +36317819017

Sóterápia a Tátra Sóbarlangban

Sóterápia a Tátra Sóbarlangban

A Tátra Sóbarlang által alkalmazott, az országban egyedülálló lézerrel szabályozott száraz sóterápia hatékonyságáról több mint 4000 páciensen számos intézményben végzett vizsgálat alapján azt mondhatjuk, hogy a légúti megbetegedések kiegészítő terápiájában rendkívül hatékony. Asztma, COPD esetén a páciensek klinikai tünetei a betegek 82 %-ánál javulást mutattak. Az allergia esetében a javulás mértéke a 74 % volt.

A só gyógyító erejének használata évezredes hagyományra tekint vissza. Imothep egyiptomi orvostól ie. 3000-ből származik az első orvosi feljegyzés, ami a só gyulladáscsökkentő hatásának gyógyászati alkalmazásáról ad tájékoztatást.


Hippokrates - minden orvos attya - is írt a sóterápia hatásáról, nagy jelentőséget tulajdonított a só gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító tulajdonságának és gyógyító erejének. A sóterápia szó, a görög halos – só szóból származik. Ez egy modern módszer, ami a sóbányák természetes mikroklímáját utánozza.

A sóterápia szó, a görög halos – só szóból származik. Ez egy modern módszer, ami a sóbányák természetes mikroklímáját utánozza.

A száraz sóaerozolt egy speciális készülék – a sógenerátor – állítja elő, ami finom porrá őrli a sót, majd a száraz sóaeroszolt kifújja a helyiségbe.

A Tátra Sóbarlang  száraz sóaerozollal dúsított levegője úgy hat a tüdőre, mint egy megfelelően kiválasztott fogkefe a fogunkra, ami hatékonyan és biztonságosan tisztítja meg a tüdőt az ott lerakódott szennyeződésektől, hulladék anyagoktól, allergénektől és a felesleges nyálkától.

A sóterápia ezen mechanizmusa javítja a mikrocirkulációt, egyesíti az antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatások előnyeit, és csökkenti a vizenyős duzzanatokat, mindezzel támogatja a megfelelő légzést ezzel pedig a sejtek oxigénellátását.

 

Sóterápia · Tátra Sóbarlang· Száraz Sóterápia · Betegségmegelőző életmód· Keto ·


Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 31.

Ha Ön csak érdeklődik a Tátra Sóbarlang száraz Sóterápiás szolgáltatása iránt, most 20%-al kedvezménnyel tud regisztrálni:


 Amennyiben kérdezne vagy segítséget kérne, keressen minket bizalommal a +36 (70) 387 4851 telefonszámon, vagy az aruhaz@egeszenjol.hu e-mail címen! Kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az Egészen Jól! Webáruház csapata

facebook oldalunk   instagram oldalunk   twitter oldalunk   pinterest oldalunk