Töltsd ki a tesztet!
http://okosteszt.hu/egeszenjol

Segítséget kérne? Hívjon minket bizalommal: +36317819017

Bevezetés a szénhidrátmentes, betegségmegelőző életmód alapjaiba

  • Állapotfelmérés
  • célok meghatározása,
  • bevezetés a szénhidrátmentes, betegségmegelőző életmód alapjaiba,
  • tippek-trükkök,
  • kérdések és válaszok

  Követni egy kiválasztott diétát és lefogyni meghatározott idő alatt, elismerésre méltó dolog.
  Megváltoztatni életmódodat, táplálkozásod alapjait és hátra hagyni örökre mindazt, ami beteggé tesz, pedig életmentő feladat!

  Általános célom a preventív, betegségmegelőző, alacsony szénhidrát tartalmú és magas zsírtartalmú táplálkozás megismertetése, terjesztése minél szélesebb körökben, továbbá megértetni mindenkivel, hogy élet- és szemléletmódváltás szükséges ahhoz, hogy civilizációs betegségektől mentes életet tudjunk élni a mindennapokban.

  Több, mint 15 éve sportolok és közel 10 éve foglalkozom az egészségtudatos élettel, táplálkozással, személyre szabott tanácsadással, étrend és edzés tervezéssel.

  Meggyőződésem, hogy a jelenlegi egészségügyi problémák szinte teljes egészségben megelőzhetőek lennének, ha az emberek tudatában lennének azzal az egyszerű ténnyel, hogy szinte kizárólag táplálkozásunktól függ életminőségünk.

  Sikereim és saját tapasztalatrendszerem vezetett oda, hogy célomként tűztem ki, hogy másoknak segítséget nyújtsak, megmutatva az egészséges táplálkozás, a sport és az életmódváltás életmentő hatásait.


  Táplálkozási programjaim és a konzultációk által tökéletes alapot nyújtanak az alapinformációk és tudnivalók elsajátításához és beépítéséhez a mindennapokban.
   

  Berecz Gábor

  Táplálkozási tanácsadó és személyi edző

   

   

  Ez a személyre szóló konzultációnk 1 teljes órát tartalmaz, mely mind személyesen, mind online igénybevehető:

  Szénhidrátmentes életmód · Betegségmegelőző életmód· Keto · Állapotfelmérés 


  Ha Ön érdeklődik Szénhidrátmentes és betegségmegelőző életmód  szolgáltatásunk iránt, most 20%-al kedvezménnyel tud regisztrálni szolgáltatásunkra:  Amennyiben kérdezne vagy segítséget kérne, keressen minket bizalommal a +36 (70) 387 4851 telefonszámon, vagy az aruhaz@egeszenjol.hu e-mail címen! Kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

  Az Egészen Jól! Webáruház csapata

  facebook oldalunk   instagram oldalunk   twitter oldalunk   pinterest oldalunk