Minden termék közel nagyker áron, hatalmas akciókkal!

Segítséget kérne? Hívjon minket bizalommal: +36703874851

ÜZLETI PARTNEREK

ZINZINO

A Természetes Egyensúly

 

Zinzino

A Zinzinonál a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, követve egy új tudományág, az alkalmazott táplálkozástudomány elveit. Olyan ételekből származó aktív tápanyagokat használunk, amelyek segítenek leküzdeni modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.

Zinzino

 


 

HEMPWORKX CBD

Mi hiszünk a tudományban, Te hihetsz termékeinkben!

 

Hempworx CBD

A díjnyertes termékeink alapanyagainak válogatásakor vigyázunk rá, hogy mindegyikük - függetlenül attól, hogy milyen kevés mennyiségről van szó - eleget tegyen ígéretünknek, miszerint termékeink valódi változást hoznak ügyfeleink életében. Ez azt jelenti, hogy minden alapanyag egy bizonyos célt szolgál, és igyekszünk kerülni minden szükségtelen vagy esetleges veszélyt jelentő anyagok használatát. A CBD-től a különböző összetevőkig és kiegészítőkig minden anyagon elvégeztük a teszteket és a szükséges kutatást, hogy csakis a legjobbat nyújthassuk.

Hempworx CBD

 


 

DOTERRA Illóolajok

Mik az illóolajok?

 

Doterra

Ha valaha élvezte a rózsa illatát, akkor megtapasztalta az illóolajok aromás minőségét. Ezek a természetes, aromás vegyületek magvakban, szárakban, fakérgekben, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Az illóolajok természetes védettséget nyújtanak a természet kihívásaival szemben és nagy szerepet nyújtanak a beporzásban. Az illóolajokat évszázadok óta használja az emberiség az ételek ízesítésére, szépségápolásban, és az egészségügyi gyakorlatokban.

Hogyan használhatom az illóolajokat?

Az illóolajokat nagyon széles körben használják az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használhatók a három különböző alkalmazás közül.

Doterra

 


 

APL GO

Miért olyan hatékony az ACUMULLIT SA technológia?

 

Aplgo

Az emberi szervezet egy nyílt, organikus rendszer, amely anyagból, energiából és információkból áll.

Rendszerek

Amelyek magukba foglalják a csontokat és szerveinket. Működésük attól függ, hogy milyen mértékben képesek a szükséges tápanyagokat beszerezni, illetve felhalmozni az optimális működés érdekében, hogy megvédje a szervezetet és csontokat a különböző külső támadásoktól, vagy a nem vágyott behatásoktól. Ez táplálja azt a folyamatot, amit úgy hívnak, hogy metabolizmus.

Energiaszint

Ez egy teljes mértékű kommunikációt biztosít a test különböző rendszerei között. Testünk egészséges sejtjei negatív töltéssel rendelkeznek, amelyek függvényében működik a kommunikáció a különböző testi funkciók között, illetve hogy azok milyen mértékben vannak feltöltve. A méreganyagok nagyon gyakran tönkreteszik ezt a hatást a pozitív ionokkal a testünkben. Ennek ellenére a természetben a negatív ionok magukhoz vonzzák a pozitiv ionokat, és szó szerint elnyelik őket. Éppen ezért szükségesek ezek, hogy a test természetes védekezési rendszere működhessen. Minél több káros, pusztító pozitív ion van a szervezetünkben, annál súlyosabb a pusztító hatása a szervezetre vonatkozóan, minél több negatív ionnal rendelkezünk, annál hatékonyabban tud a testünk, illetve szervrendszereink teljesíteni, és önmagukat megvédeni.

Energiaforrás

A növények a természet legtermékenyebb, negatív ion forrásai, mivel ezek vezetik a föld negatív energiáját. Az APLGO kiválasztotta azokat a prémium minőségű gyógynövényeket, melyek a legértékesebbek, és tudományos szempontból leg megalapozottabb hatást gyakorolnak az emberi szervezet fenntartására, illetve fiatalítására. a negatív ionok optimális vibrációja által, a bennük lévő növényi összetevőknek köszönhetően, amelyeket az ACUMULLIT SA technológiával a gyártás során felhasználnak.

Aplgo

 


 


FUNDAMENTA / Otthonteremtés

Ingatlant vásárolna vagy építkezne? Felújítaná vagy korszerűsítené otthonát? Legyen szó megtakarításról vagy lakáshitelről, konstrukcióinknak köszönhetően bármilyen lakáscélú beruházásra felhasználhatja megtakarítását - valamint az arra kapott bónuszokat, betéti kamatokat -, vagy a lakáshitellel kiegészített teljes szerződéses összeget!

Fundamenta